1. Uluslararası Temel Onkoloji Kongresi

Temel Onkoloji Derneği tarafından “ Kanser Araştırmalarında Yeni Ufuklar: Büyük Veri, Sistem Biyolojisi, Yeni Moleküler Keşifler ” temalı 1. Uluslararası Temel Onkoloji Kongresi, 2-4 Haziran 2022 tarihlerinde online olarak düzenlenecektedir.

Amacımız omik teknolojilerinin genomik, proteomik, transkriptomik, mikrobiyomik, metabolomik ve biyoinformatik alanlarında çalışan uzman bilim insanlarını uluslararası platformda bir araya getirerek, omik teknolojilerinin çalışma tasarımı, uygulamaları ve yorumları hakkında bilimsel bilgi alışverişinde bulunmayı sağlamaktır.

Kongre kapsamında 4 Haziran 2022 tarihinde düzenlenecek olan ‘ Kanser Araştırmalarında Omik Teknolojileri ve Biyolojik Anlamlandırma ‘ başlıklı kurs ile omik teknolojileri ve uygulamaları konusunda eğitim verilmesi planlanmaktadır.

Siz değerli meslektaşlarımızı multidisipliner bir toplantı olan 1. Temel Onkoloji Kongresi’ne bekliyoruz.

Temel Onkoloji Derneği Başkanı

Prof.Dr. Semra DEMOKAN

Ayrıntılı bilgi almak için http://basiconcologycongress.com adresini ziyaret edebilirsiniz